Alarm til dit feriehus 🏖️

I gennemsnit står feriehuse tomme i 289 dage* om året

Vi forhandler bl.a.

Alarm til dit sommerhus
Alarm til dit sommerhus
Alarm til dit sommerhus
Alarm til dit sommerhus

Din lokale ekspert 👨‍🔧

Vi er din lokale elektriker og el-installatør firma med ekspertise inden for alarmer og sikkerhed i Rudkøbing, Svendborg og Tåsinge. Når du vælger os som din fortrukne partner til at få øget tryghed af din feriebolig eller sommerhus sørger vi for at du får kompetent rådgivning af veluddannede installatører, som tager dine behov og ønsker i betragtning.

Ud fra netop dit feriehus og dit budget, finder vi frem til den bedste og mest trygge løsning til dig, din familie og dine værdier. Tag fat i os på 📞 62 50 10 72 eller ✉️ info@risbjerg-as.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig med at værne om dine værdier.

Alarm til dit sommerhus

Gratis samtale

Vi tager gerne et uforpligtende møde med dig og giver et tilbud som du enten kan takke ja til eller bruge til at indhente andre tilbud.

Alarm til dit sommerhus

Fra A til Z

Vi gennemgår hele din feriebolig, både inde og ude. Vi foretager 360 graders gennemgang, så vi ikke overser et svagt punkt.

Raadgivning om alarm til dit sommerhus med Risbjerg
Videoovervaagning af sommerhus med Risbjerg

Videoovervågning 📼

Videoovervågning i dit sommerhus giver dig mulighed for at se, optage og overvåge både omgivelserne på din grund, men også hvad der sker af ting indenfor i boligen. Nu til dags er det muligt med få klik at få øjeblikkelig video af situationen direkte på din computer, smartphone eller tablet, så du kan få klarhed i momentet, hvis der skulle ske noget. Videoovervågning er ikke nødvendigvis forebyggende mod indbrud, men det kan være med til at give dig øget sikkerhed og tryghed. For fuld effekt mod indbrud bør det kombineres med andre forebyggende tiltag.

Nogle videokameraer til overvågning kan sågar automatisk reagere ved detektion af bevægelse og vil i disse tilfælde sende dig en notifikation gennem SMS, mail eller in-app. Det er muligt at tilkoble en vagtcentral til systemet. Vi rådfører dig i alt omkring alarmer og du er velkommen til at høre meget mere på 📞 62 50 10 72 eller ✉️ info@risbjerg-as.dk.

Alarm til dit sommerhus

Hvis uheldet er ude..

Videoovervågning kan ikke forhindre indbrud, men kan være afgørende i opklaringen, hvis det skulle ske.

Alarm til dit sommerhus

..I see you

En af fordelene ved at vælge overvågning gennem os er, at vi kender til de mest gængse smuthuller og blinde vinkler.

Skalsikring 🛡️

Skalsikring er sensorer med magneter, som sikrer dit feriehus’ døre, vinduer og andre åbninger ved åbning/lukning, og bevægelsessensorer som registrerer bevægelser i udsatte og valgte arealer, hvor en indbrudstyv måske og muligvis vil kunne finde på at tilegne sig uvelkommen adgang.

I almindelige boliger har man det som regel slået til om natten uden bevægelsessensorer, så man stadig kan færdes, hvis man f.eks. skal ud på badeværelset, men således at døre og vinduer stadig er slået til og du trygt kan sove videre.

I rum man ikke bruger om natten kan man således stadig have bevægelsessensorer slået til. Dette kan man justere og konfigurere som man ønsker gennem app ved at slå delelementer helt eller delvis fra eller ved at opsætte forskellige scenarier til forskellige situationer.

Vi anbefaler at det hele er slået til, mens man ikke befinder sig i feriehuset. Tag fat i os på 📞 62 50 10 72 eller ✉️ info@risbjerg-as.dk og få skalsikring til dit sommerhus eller anden feriebolig.

Alarm til dit sommerhus

24/7, 365

Skalsikring sikrer dit feriehus alle tidspunkter i døgnet, hele året rundt, hvis du ønsker det.

Alarm til dit sommerhus

Fuld kontrol

Du kan tilpasse og styre alle områder i dit feriehus, hvilke rum og områder er alarm slået til eller fra.

Skalsikring af sommerhus i Tåsinge, Rudkøbing, Svendborg
Brand- og vandsikring i Tåsinge, Rudkøbing og Svendborg

Brand- og vandsikring 🔥💧

Sikring  mod brande og vandskader kan hjælpe dig fra store økonomiske konsekvenser, hvis uheldet skulle ske. Med røgalarmer, kan det redde liv ved at vække dig og din familie tidligere end foruden, skulle der ske røgudvikling og kan dermed give jer dyrebar tid, så I kan nå at flygte inden branden udvikler sig.

Du bliver hurtigere opmærksom på situationen og kan hurtigere få fat i brandvæsnet, som kan få slukket branden og begrænse skaderne.

Med vandsikring installeres detektorer som opdager vandlækager, det kan være sig lækager i eksempelvis vaskemaskine, opvaskemaskine, rør under håndvaske osv.

Gennem app får du øjeblikkelig besked, hvis systemet opdager en lækage, så du har mulighed for hurtigt at kunne reagere. Det er muligt at udvide systemet med f.eks. vandlåse, så du kan få historik over forbrug, se status på vandalarmer og du med øjeblikkelig virkning på afstand kan lukke for vandet i dit feriehus inden en dråbe fører til oversvømmelse.

Få brand- og eller vandsikring ved at kontakte os på 📞 62 50 10 72, ✉️ info@risbjerg-as.dk eller udfylde vores kontaktformular her nederst på siden.

Alarm til dit sommerhus

Kom så, hurtigere

Alarmerne giver dig besked med det samme i tilfælde af røgudvikling, brand og oversvømmelse får du mulighed for at reagere meget hurtigere.

Alarm til dit sommerhus

Værn om livet

En røgalarm vækker dig og din familie med en høj tonelyd og kan afværge potentielle fatale konsekvenser.

Altid ved hånden 🤚

De fleste mennesker har i dag deres smart-enheder forholdsvis, hvis ikke, altid lige ved hånden. Derfor er det også oplagt og smart at vi ikke bare kan få beskeder om ændringer i alarmen, men også kan styre, overvåge, få overblik og ændre indstillinger gennem selvsamme devices.

Du kan styre alle elementer af dit alarm-setup, altså alle ovennævnte og før beskrevet alarmenheder, hvor som helst i verden, på ethvert tidspunkt. Det er nemt, enkelt og supersmart.

Styr alarm til dit sommerhus gennem en app i Svendborg, Rudkøbing og Tåsinge

Kontakt os

Risbjerg Installation & Service

9 + 10 =

Find os

Ellehaven 4A
5900 Rudkøbing
Tlf.: 62 50 10 72
Mail: info@risbjerg-as.dk

Abildvej 3
5700 Svendborg
Skovballevej 25
5700 Svendborg, Tåsinge