3 gode fordele og grunde

til at eje din egen ladestander til din el- eller plug-in hybrid bil

TS-gruppen forhandler bl.a.

Charge Amps
Schneider Electric EVlink
Spirii
Wallbox

1. Slut med kø og ventetid

Først for, så er det bare praktisk med en ladestander til din el- og plug-in hybrid bil ved dit hjem, sommerhus eller anden bolig.

Du vil opnå en langt større fornemmelse af frihed, da du ikke længere er nødsaget til at holde i kø for at lade, skal lede efter ledige ladere og du kan lad på dine præmisser, når du har lyst og tid. Det kan eksempelvis være om natten, når du alligevel har lagt dig til at sove – så er bilen også klar til morgendagen.

Det kan frigive og give dig mere tid, så du kan fokusere på andre ting, såsom handle ind, hente børn, komme hjem før, køre senere på arbejde og meget, meget andet!

Helt enkelt bliver livet med en el- eller plug-in hybrid bil lidt mere komfortabelt og nemmere for dig.

Første gode grund
Fart på
Anden gode grund
Tid er penge

2. Spar penge

Det at eje din egen ladestander er helt enkelt en billigere løsning end at leje den via et abonnement. Dette er især aktuelt, hvis du kører mindre end 25.000-30.000 km om året. Biler i Danmark kører i gennemsnit 15.000-20.000 km årligt.*

Med din egen ladestander betaler du udelukkende for den el du forbruger modsat et fast månedligt beløb.

Du kan opnå yderligere besparelser ved at indgå en serviceaftale (som regel 70-100 kr. månedligt) og derved kan du modtage refusion af den elafgift du betaler for at lade din bil. Både prisen på aftalen og hvor meget du får i refusion pr. kWh afhænger af din aftale og dit elselskab.

Du kan endda spare mere, da du styrer hvornår du lader og til hvilken pris. Med fuld kontrol over din egen ladestander kan du vælge at oplade din elbil, når elprisen lavere (dette er typisk, men ikke altid, i nattetimerne). De fleste elselskaber lader dig tilgå en oversigt over, hvornår strømmen typisk er billigst at købe og forbruge hos dem.

Vi rådfører dig meget gerne om, hvordan du kan opnå flere besparelser på 📞 62 50 10 72 eller ✉️ info@risbjerg-as.dk.

3. Autoriseret installation

Risbjerg er din lokale og autoriseret el-installatør i Rudkøbing og Svendborg, og vi tilbyder altid rådgivning, installation og service, når det kommer til ladestandere. Ønsker du kun én enkelt eller to af det nævnte, hjælper vi selvfølgelig også meget gerne.

Som en del af TS-gruppen har vi et stærkt landsdækkende netværk og det betyder at vi altid kan hjælpe dig – uanset hvor i landet du befinder dig, og om det er til dit hjem eller sommerhus. Det betyder også at vores sortiment er bredt, da vi forhandler en lang række forskellige udbydere og leverandører af ladestandere.

Vi er altid inde over den nyeste viden inden for el-branchen gennem diverse kurser og uddannelser. Det sikrer dig som kunde og kan give tryghed ved at du altid får udført arbejdet på baggrund af den nyeste viden inden for ladestandere. Vores folk er altid uddannet til at udføre montering samt installation af din nye ladestander professionelt og efter lovgivningen.

Vi giver meget gerne uforpligtende tilbud på en ladestander med montering og installation. Tilbuddet kan du selv vælge om du vil takke ja eller nej til, eller om du vil tage tilbuddet med dig til anden side.

Husk at installationen af en ladestander altid skal* udføres af en autoriseret el-installatør for at være lovlig og ikke mindst forsvarlig.

Tredje gode grund
Brug en professionel elinstallatør
Ladestander til din elbil
Ladestander til din elbil

Kontakt os

Risbjerg Installation & Service

12 + 4 =

Find os

Ellehaven 4A
5900 Rudkøbing
Tlf.: 62 50 10 72
Mail: info@risbjerg-as.dk

 
Rytterhaven 8 
5700 Svendborg