Selvstændig kølemontør søges til service- og montageopgaver

Har du erfaring med ventilation og køl og trives du i en selvstændig hverdag? Så er det måske dig, vi søger!

 

Om os

Risbjerg Installation & Service er en lokal installationsvirksomhed med 30 medarbejdere fordelt på 3 afdelinger i Rudkøbing, Tåsinge og Svendborg, der beskæftiger sig med alt indenfor el, køl, vvs, automation, varmepumper og ventilation. Vi gør meget ud af at være en god arbejdsplads, hvor folk er glade for at være, og spiser rundstykker sammen hver fredag på virksomhedens regning, mens vi krydrer den sidste fredag i måneden med en grillpølse eller to. Vi søger en god kollega, der vil være med til at bidrage til det gode kollegaskab, og som altid er klar på en god vittighed. Vi er som virksomhed med på den grønne bølge og går meget op i at affald håndteres og bortskaffes korrekt – både for arbejdsmiljøets og planetens skyld. Man skal være tryg og glad ved at komme på arbejde, og det hjælper vi hinanden med.

 

Introduktion til stillingen

Du vil i stillingen blive tilknyttet vores team af kølemontører, og afhængig af din erfaring med ventilation og køl vil vi sørge for, at du bliver klædt godt på til rollen som kølemontør gennem relevante kurser og certificeringer. Som kølemontør hos os, vil du komme til at stå for alt fra montage af anlæg til servicering af kunder på hele Sydfyn, Tåsinge og Langeland. Der vil dog primært være tale om spjældopgaver, så du skal kunne lide at arbejde selvstændigt og sætte pris på den gode kundekontakt. Vi arbejder ud fra devisen om, at vi er gæster i kundens hjem, og forventer derfor, at du er i stand til at skabe tryghed i samarbejdet og dialogen.

Vi forventer at du:

 • Er en god kollega
 • Er uddannet elektriker
 • Har kørekort B
 • Er struktureret anlagt
 • Brænder for den gode kundeservice

Til gengæld tilbyder vi:

 • Sundhedssikring
 • Personalearrangementer
 • Servicevogn
 • Rundstykker hver fredag
 • Grill sidste fredag hver måned
 • Kurser og udviklingsmuligheder
 • Og meget mere!

Derudover får du en selvstændig arbejdsdag; digitale værktøjer til kommunikation, ordremodtagelse og afrapportering samt en makkerordning, som vil støtte dig i opstarten i virksomheden.

 

Arbejdssted

Risbjerg Installation & Service er placeret på Ellehaven 4A, 5900 Rudkøbing, mens du primært vil komme til at arbejde i Svendborg, Tåsinge og på Langeland samt resten af Sydfyn.

 

Vores arbejdstid er som udgangspunkt 7-16 mandag til onsdag, 7-15.15 torsdag og 7-12 fredag. Vi er fleksible omkring arbejdstider, og kan også tilbyde stillingen som deltid til den rette kandidat. Stillingen er dog som udgangspunkt på 37 timer om ugen.

 

Send din ansøgning

Så kunne du tænke dig nogle gode kollegaer og en selvstændig dagligdag, så tøv ikke med at sende din ansøgning og dit CV til direktør, Simon Risbjerg på sr@risbjerg-as.dk

 

Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan det er at være kølemontør hos os, så skal du være velkommen til at ringe til Simon på tlf.: 30 44 38 98

 

Ansøgningsfristen er løbende og med ansættelse hurtigst muligt.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Risbjerg Installation & Service er en del af TS-gruppen, som er Danmarks største landsdækkende kæde af el-installatører. TS-gruppen ejes af dens medlemmer, som udgøres af 41 elektriker- og el-installationsvirksomheder med mere end 1000 medarbejdere fordelt på 61 lokalt forankrede TS-centre spredt over hele landet.”

Kontakt os

Risbjerg Installation & Service

14 + 11 =

Find os

Ellehaven 4A
5900 Rudkøbing
Tlf.: 62 50 10 72
Mail: info@risbjerg-as.dk

Abildvej 3
5700 Svendborg
Skovballevej 25
5700 Svendborg, Tåsinge