Overmontør med stort overblik søges

Er du en positiv og udadvendt elinstallatør, der brænder for den gode kundekontakt, ledelse og forretningsudvikling? Så er det måske dig, vi søger!

 

Om os

Risbjerg Installation & Service er en VE-godkendt og ISO-certificeret installationsvirksomhed med afdelinger i Rudkøbing, Tåsinge og Svendborg, der beskæftiger sig med alt indenfor el, køl, vvs, automation, varmepumper og ventilation. Vi gør meget ud af at være en god arbejdsplads, hvor folk er glade for at være, og spiser rundstykker sammen hver fredag på virksomhedens regning, mens vi krydrer den sidste fredag i måneden med en grillpølse eller to. Vi vandt sidste år prisen som årets håndværker, og er igen i år nomineret til prisen, som vi håber at vinde for andet år i træk – denne gang med dig med på holdet som vores nye overmontør!

 

Introduktion til stillingen

Vi søger en overmontør, som både forstår sig på det el-tekniske og det at udvikle og drive en forretning. Du vil som overmontør hos os derfor få en lang række spændende opgaver, som spænder fra projekt- og medarbejderledelse til kundebesøg og tilbudsgivning. Du vil komme til at fungere som direktørens højre hånd, og du vil få stor indflydelse på virksomhedens daglige drift og udvikling. Det er derfor vigtigt, at du formår at holde overblikket, og at du takler udfordringer med et smil. Vi ved, at det ikke er muligt at kunne det hele, men det er vigtigt for os, at du er interesseret i at lære det, du ikke allerede kan!

Til hverdag vil du få ansvaret for at drive din egen afdeling, hvorfra du står for planlægningen og udsendelse af medarbejdere til diverse projekter. Som overmontør bliver du ligeledes den faglige ansvarlige for dine medarbejdere mens du også kommer til at have en del kundekontakt, hvad end der er tale om salg, tilbudsgivning eller fakturering. Derudover vil du også få ansvaret for enkelte HR-opgaver såsom rekruttering, medarbejderudvikling af dit team og den daglige trivsel. Det er en fordel, hvis du har erfaring med beregning af større entrepriser, og at du efterfølgende er i stand til at lede projekterne fra start til slut.

 

Om dig

Den ideelle kandidat til stillingen er en menneskekender. Det er nemlig vigtigt, at du som leder formår at få det bedste frem i dine folk, og er i stand til at spotte, hvad det er, der motiverer den enkelte. Derudover har du kundesnilde udover det sædvanlige, og forstår vigtigheden af den gode kundeservice.

Da vi er en social arbejdsplads med et godt kollegaskab, er det også vigtigt, at du er i stand til at engagere dig socialt i virksomheden og fællesskabet. Det er vigtigt for os, at alle har det godt, og vi mener at vejen dertil, er gennem det gode sammenhold.

 

Vi forventer, at du:

 • Er uddannet elinstallatør, maskinmester eller lignende
 • Har erfaring med projektledelse
 • Har et godt humør
 • Er en god kollega
 • Brænder for den gode kundeservice

Ting du meget gerne må have:

 • Ledelseserfaring
 • Forretningsforståelse
 • Salgserfaring
 • Økonomiforståelse
 • Ambitioner

Vi tilbyder

 • Sundhedssikring og pensionsordning
 • Personalearrangementer
 • Servicevogn
 • Rundstykker hver fredag
 • Grill sidste fredag hver måned
 • Kurser og udviklingsmuligheder
 • Og meget mere!

 

Derudover får du: En selvstændig dagligdag, hvor du er med til at forme din arbejdsdag; digitale værktøjer til kommunikation, ordremodtagelse og afrapportering.

 

Bare rolig. Vi ved godt, at det ikke er muligt at kunne det hele, så send gerne din ansøgning alligevel, selvom du ikke opfylder alle kriterierne. Det kan jo være, at det er dig, vi er på udkig efter!

 

Praktiske informationer

Risbjerg Installation & Service er placeret på Ellehaven 4A, 5900 Rudkøbing med afdelinger på Tåsinge og i Svendborg, mens vi arbejder på det meste af Sydfyn og øerne. Du får derfor også stillet en firmabil til rådighed, så du nemt kan komme frem og tilbage til projekterne.

 

Send din ansøgning

Så kunne du tænke dig nogle gode kollegaer og en selvstændig dagligdag, så tøv ikke med at sende din ansøgning og dit CV til direktør, Simon Risbjerg på sr@risbjerg-as.dk.

 

Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan det er at være overmontør hos os, skal du ligeledes være velkommen at ringe til Simon på tlf.: 30 44 38 98

 

Ansøgningsfristen er løbende og med ansættelse hurtigst muligt.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Risbjerg Installation & Service er en del af TS-gruppen, som er Danmarks største landsdækkende kæde af el-installatører. TS-gruppen ejes af dens medlemmer, som udgøres af 41 elektriker- og el-installationsvirksomheder med mere end 1050 medarbejdere fordelt på 61 lokalt forankrede TS-centre spredt over hele landet.”

Kontakt os

Risbjerg Installation & Service

9 + 9 =

Find os

Ellehaven 4A
5900 Rudkøbing
Tlf.: 62 50 10 72
Mail: info@risbjerg-as.dk

Abildvej 3
5700 Svendborg
Skovballevej 25
5700 Svendborg, Tåsinge