Panasonic luft til vand varmepumpe

Hvorfor skal du investere i en luft til vand varmepumpe?

Fordi Panasonic luft til vand varmepumper har et imponerende effektivitetsniveau og minimerer din CO₂ -udledning markant. Panasonic har mere end 60 års erfaring med varmepumper og står for kvalitet, specielt i de nordiske lande med meget kolde temperaturer. Derfor er man også garanteret en maksimal komfort med de laveste driftsudgifter.

Hos Risbjerg El og Køleteknik er vi KMO-certificeret i montering af luft til vand varmepumper og har i mange år monteret Panasonic luft til vand varmepumper – derfor ved vi at det er kvalitet til pengene.

Kontakt os på ☎️ 62 50 10 72, vi står klar med rådgivning, så du får den helt rigtige løsning til netop dit hjem eller sommerhus.

På selv de koldeste dage i Danmark er man stadig garanteret et vandudløb på op til 60 grader. Du har derfor altid et behageligt indeklima i dit hjem – det giver og sikrer ultimativ komfort.

hvordan virker en luft vand varmepumpe

Hvordan virker en luft til vand varmepumpe egentlig?

Udedelen opfanger den varme del af energien fra luften og overfører den til vand, der bruges til at opvarme dit hjem gennem f.eks. gulvvarme eller vandbærende radiatorer. På samme tid varmer den brugsvandet op, så du også kan tage bade uden at skulle tænke på at mangle varmt vand. Denne teknologi virker selv på koldere dage, når temperaturen er langt under frysepunktet, helt ned til minus -20°C.

En luft til vand varmepumpe fra Panasonic tilpasser sig fuldt ud til behovet i din bolig, uanset om det er et nybygget eller et renoveret hus. Den kan sikre vandudløb på op til 60°C – uanset temperaturen udenfor!

Der er også langt større mulighed for fleksibilitet ved installationen, grundet brugen af de lange rørføringer på op til 50 meter mellem indendørs- og udendørsdelene.

Hvad koster en luft til vand varmepumpe?

En luft til vand varmepumpe fra Panasonic koster ca. 100.000 kr. inkl. moms, levering og montering hos Risbjerg El og Køleteknik A/S. Da en luft til vand varmepumpe både opvarmer din bolig og dit brugsvand, er det en større investering end en luft til luft varmepumpe, men der er en lang række andre fordele ved en luft til vand varmpumpe.

Med Panasonic er der mulighed for at vælge den løsning, der passer bedst til dit hus og dine behov. Du kan vælge fra 3 kW helt op til 9 kW og på den måde kan du vælge en løsning med lavere startinvestering og dermed også driftsomkostninger. Hvis dit hjem er godt isoleret, hvorfor skulle du så installere overdimensioneret udstyr, der koster mere og kræver højere driftsomkostninger?

Fordele ved luft til vand varmepumpe

  • En varmepumpe kan halvere din nuværende varmeregning (hvis du f.eks. har et oliefyr den dag i dag).
  • En varmepumpe vil oftest være betalt hjem inden for 5-10 år.
  • En luft til vand varmepumpe er billigere end elvarme og oliefyr.

Hvis du også vil nyde af fordelene, så grib et tilbud på en luft til vand varmepumpe med montering allerede i dag på ☎️ 62 50 10 72 eller info@risbjerg-as.dk

støjsvag

Støjer en luft til vand varmepumpe?

Panasonic ved, hvor vigtigt det er, at hjemmet fungerer – også om natten. Man skal ikke frygte støjen, når man har investeret i en luft til vand varmepumpe. Panasonic har skabt det de kalder “aftentilstand”, for at reducere støj, når det er nødvendigt. Vores generelle svar lyder på, at en luft til vand varmepumpe støjer mindre end en opvaskemaskine.

Få et skarpt tilbud på din nye Panasonic luft til vand varmepumpe

Risbjerg El og Køleteknik har stor erfaring med installation og montering af Panasonic luft til vand varmepumper. Få et tilbud på en varmepumpe med montering allerede i dag på ☎️ 62 50 10 72 eller info@risbjerg-as.dk og så finder vi sammen den bedste løsning for netop dig og din familie.

tilbud

Kontakt os

Risbjerg Installation & Service

12 + 9 =

Find os

Ellehaven 4A
5900 Rudkøbing
Tlf.: 62 50 10 72
Mail: info@risbjerg-as.dk

 
Rytterhaven 8 
5700 Svendborg