Søger du en læreplads som VVS’er? Så kig med her!

Kunne du tænke dig en spændende læreplads som VVS’er, hvor du får mulighed for at komme med på store som små projekter? Så er det dig, vi søger!

 

Om os

Vi søger lige nu en VVS-lærling til vores dedikerede VVS-team. Vi har i dag 6 lærlinge inden for el, som fra første februar bliver samlet i vores nye lokaler i Svendborg. Du får derfor rig mulighed for at få et godt kammeratskab med de andre lærlinge.

Vi gør meget ud af at være en god arbejdsplads, hvor folk er glade for at være. Vi spiser rundstykker sammen hver fredag på virksomhedens regning, mens vi krydrer den sidste fredag i måneden med en grillpølse eller to. Derudover vil vi gerne gøre det ekstra specielt at være lærling hos os, og vi arbejder derfor på, at få et aktivt lærlingeudvalg op at køre, som kan være med til at skabe fede lærlingearrangementer, hvilket du får mulighed for at være med til at definere!

Vi er som virksomhed med på den grønne bølge og går meget op i at affald håndteres og bortskaffes korrekt – både for arbejdsmiljøets og planetens skyld. Man skal være tryg og glad ved at komme på arbejde, og det hjælper vi hinanden med.

 

Introduktion til stillingen

Vi står og kigger ind i en tid med mange store og spændende projekter, hvor du som VVS-lærling blandt andet vil komme til at arbejde på etableringen af en ny spabygning. Du vil derfor få en unik mulighed for at få et indblik i, hvordan en spa fungerer ned til mindste detalje. Derudover vil du komme til at arbejde med en bred vifte af opgaver, som fordeler sig på boligforeninger, virksomheder, landbrug og private kunder. Du vil til daglig referere til din mentor, som er klar til at give dig et godt og lærerigt forløb, mens du i dagligdagen får mulighed for at komme med svendene ud på forskellige projekter, så du kan stifte bekendtskab med så mange forskellige opgaver som muligt. Vi går meget op i, at du får et godt virksomhedsforløb, og hvis du viser engagement og lyst til at lære, er mulighederne mange!

 

Vi forventer at du:

  • Er en god kollega
  • Har lyst til at lære
  • Brænder for den gode kundeservice
  • Og at du glæder dig til at starte hos os

 

Til gengæld tilbyder vi:

  • Sundhedssikring
  • Personalearrangementer
  • Rundstykker hver fredag
  • Grill sidste fredag hver måned
  • Kurser og udviklingsmuligheder
  • Og meget mere!

 

Derudover får du frihed under ansvar; digitale værktøjer til kommunikation, ordremodtagelse og afrapportering samt en mentor, som vil støtte dig i opstarten og under dit virksomhedsforløb.

 

Arbejdssted

Risbjerg Installation & Service er placeret på Ellehaven 4A, 5900 Rudkøbing, mens du primært vil komme til at arbejde i Svendborg, Tåsinge og på Langeland samt resten af Sydfyn.

 

Vores arbejdstid er som udgangspunkt 7-16 mandag til onsdag, 7-15:15 torsdag og 7-12 fredag, men vi er fleksible omkring arbejdstider.

 

Send din ansøgning

Så kunne du tænke dig nogle gode kollegaer og en spændende dagligdag, så tøv ikke med at sende din ansøgning og dit CV til direktør, Simon Risbjerg på sr@risbjerg-as.dk.

 

Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan det er at være VVS-lærling hos os, så skal du være velkommen til at ringe til vores VVS-installatør, og din måske kommende mentor, Jørn Jensen på tlf.: 22 14 14 32.

 

Ansøgningsfristen er løbende og med ansættelse hurtigst muligt.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Risbjerg Installation & Service er en del af TS-gruppen, som er Danmarks største landsdækkende kæde af el-installatører. TS-gruppen ejes af dens medlemmer, som udgøres af 40 elektriker- og el-installationsvirksomheder med mere end 1000 medarbejdere fordelt på 60 lokalt forankrede TS-centre spredt over hele landet.”

 

 

 

Kontakt os

Risbjerg Installation & Service

11 + 6 =

Find os

Ellehaven 4A
5900 Rudkøbing
Tlf.: 62 50 10 72
Mail: info@risbjerg-as.dk

Abildvej 3
5700 Svendborg
Skovballevej 25
5700 Svendborg, Tåsinge