Nyt større projekt afsluttet

Nyt større projekt afsluttet – Komplet el-installation

Risbjerg El & Køl A/S har igennem årene udviklet ekspertise og fået erfaring med større projekter rundt om på Fyn og er netop ved at afslutte en større el-entreprise i Odense.

– Vi blev sidste forår opfordret til at byde ind på el-delen af en stor entreprise omfattende opførelse af ny administrationsbygning og to nye lagerhaller til Scanpipe i Odense af en af vores samarbejdspartnere, fortæller Simon Risbjerg.

– Denne entreprenør fik dog ikke ordren, der i stedet gik til Kterhvervsbyg i Give, men vi havde jo lavet tilbudet, så vi sendte det til dem, og det lykkedes os som underentreprenør at få alt el-arbejde på opførelsen af Scanpipes nye administrationsbygning på 560 kvm og to lagerhaller på godt 4000 kvm.

Nyt større projekt afsluttet

Komplet el-installation

– Da der er tale om helt nye bygninger, kunne vi lave en god, samlet løsning ud fra de kravsspecifikationer, som vi fik at arbejde ud fra. Vi har siden efteråret haft fire-seks mand fast i gang med at lave en komplet el-installation med tavler, lys, netværksudtag m.m. og en stikledning fra en ny transformatorstation til virksomheden.

– Vi er nu tæt på at være færdig med dette projekt, som har været meget spændende at arbejde med. Således har vi også lavet al udendørsbelysning, og i lygtemasterne på den store plads ved hallerne har vi installeret fiber, så der kan blive et velfungerende wi-fi på hele området og videoovervågning, siger Simon Risbjerg.

Scanpipe er Danmarks største plastrørs-grossist. Det er vigtigt for virksomheden hurtigt at kunne levere sine produkter til kunderne, og det vil blive meget nemmere med de nye bygninger, der ligger på Holkebjergvej 150 i Odense lige over for de nuværende bygninger.

Større installationer

– Det har været spændende at planlægge og projektere det hele, og vi har efterhånden designet en hel del større el-installationer, siger Simon Risbjerg.

– I de seneste par år har vi bl.a. oprettet et stort anlæg med en høj grad af automation for Geveko Markings A/S på Langeland, der producerer materiale til vejmarkeringer, el-arbejdet på et nyt værksted for Tidebus, der kører for Fynbus, på Grønnemosevej i Svendborg.

LED i Svendborg

– I månederne op til jul havde vi en meget spændende opgave, hvor vi skiftede ca. 1400 armaturer ud til energibesparende LED på rådhuset og i socialforvaltningens bygning i Svendborg, samt Svendborgs gamle svømmehal på Centrumpladsen. Det var et led i kommunens innovative energispareprojekt, og vi er jo en af partnerne i Svendborg og Langeland kommunes Go2Green, en organisation, der skal fremme den grønne overgang inden for den offentlige sektor og for private.

– Vi er også i gang med et projekt på Frederiksøen i Svendborg, hvor vi står for el-arbejdet på en ny bygning, der skal huse administrationen for Svendborg Bugser. Det arbejde skal være afsluttet til april, og vi skal så senere i år i gang med el-arbejdet på en ny hal på Geveko Markings A/S

– Vi har hele vinteren igennem haft travlt, og fremtiden tegner også lys, siger Simon Risbjerg.

Tid til alle kunderne

Selv om Risbjerg El & Køleteknik har travlt, er der altid tid til alle kunder, også dem, der har de små opgaver.

Firmaet lever til fulde op til sloganet ”Ingen opgaver er for stor og ingen er for lille”.

Med sine 20 ansatte er der altid kapacitet til både at løse de større opgaver og alt det andet – og kvaliteten af arbejdet er altid i top.

Firmaet byder på en bred palette af ydelser og har kunder hos såvel almindelige husstande som inden for landbruget, industrien og blandt restauranter m.fl. Simon Risbjerg er også eksperter i energioptimering, hvor der kan være mange penge at spare. I vores køleafdeling servicerer vi også alle former for køleanlæg hos slagtere, bagere, supermarkeder o.l.

———-

Risbjerg El & Køleteknik A/S – Ellehaven 4A – 5900 Rudkøbing – Tlf.: 6250 1072 – Abildvej 3 – 5700 Svendborg – Tlf.: 6222 1072 – info@risbjerg-as.dk – www.simonrisbjerg.dk

Kontakt os

Risbjerg Installation & Service

9 + 13 =

Find os

Ellehaven 4A
5900 Rudkøbing
Tlf.: 62 50 10 72
Mail: info@risbjerg-as.dk

 
Rytterhaven 8 
5700 Svendborg