Luft luft varmepumper

Rådgivning, salg og montering af varmepumper i Svendborg og Rudkøbing

Hvorfor skal du vælge en luft til luft varmepumpe?

Hvis du er efter en langsigtet energiløsning med mulighed for markante besparelser, anbefaler vi en luft til luft varmepumpe som en rigtig god investering. En luft til luft varmepumpe er perfekt til sommerhuse, mindre helårshuse, kontorlandskaber, udestuer og/eller garager.

Hos Risbjerg Installation & Service A/S i Rudkøbing og Svendborg er vi professionelle el-installatører og vi står vi klar med rådgivning, levering og montering af din nye varmepumpe.

Vi dækker stort set hele Fyn, men tøv ikke trods placering, da vi er sikre på at vi kan hjælpe dig uanset. Kontakt os endelig ved spørgsmål eller for et uforpligtende tilbud på 📱 62 50 10 72 eller ✉ info@risbjerg-as.dk – vi vender tilbage straks herefter!

Risbjerg Installation & Service i Svendborg og Rudkøbing hjælper dig bl.a. med:
  • Rådgivning om den mest optimale løsning
  • Autoriseret installation og montering
  • Service og vedligehold
  • Reparation og fejlfinding
  • Håndværkerfradrag og energitilskud

Kontakt os her

KMO-certificerede elektrikere

Vores el-installatører og elektrikere er KMO-certificeret og forhandler af de bedste brands af varmepumper på markedet, herunder Daikin, Fujitsu og Panasonic. I Danmark kan vi til tider have et hårdt klima og det er derfor vigtigt at varmepumpen kan opvarme under de frost månederne.

Hos os er du sikret fagligt opdaterede installatører og montører til en hvilken som helst opgave. Vi sender altid autoriserede montører ud til installation og montering af varmepumper.

Vi udfører alt fra nye installationer til servicetjek og helt ordinære reparationer af alle typer og mærker af varmepumper.

Udvalg af varmepumpemærker vi forhandler

Daikin i Svendborg og Rudkøbing

Daikin varmepumper

En luft til luft varmepumpe fra Daikin er nyttige i både sommer- og vinterhalvåret, da de effektivt kan både afkøle og opvarme. Med deres luftrensende funktion kan en varmepumpe fra Daikin forbedre indeklimaet.

 

Daikins luft til luft varmepumper er nemme at installere og ideelle, når du skal udskifte din nuværende varmekilde eksempelvis olie- eller gasfyr. Daikins fleksible enheder kan tilpasses alle grundplaner og deres A+++ energimærker opfylder alle krav til et grønt byggeri.

Inde- og udedel Fujitsu i Svendborg og Rudkøbing

Fujitsu varmepumper

En luft til luft varmepumpe fra Fujitsu er elegant design, kompakt størrelse og optimeret lyddesign. Fujitsu er en klog investering i miljørigtig og billig opvarmning. Vi forhandler modellerne Prestige og Style.

 

Fujitsus varmepumper bryster sig af at være blandt de mindste og mest diskrete i design. Hvis du ønsker en uforstyrrende indedel er du kommet til det rette sted.

Panasonic i Svendborg og Rudkøbing

Panasonic varmepumper

Panasonics luft til luft varmepumper er udviklet, så de passer til alle typer boliger. Der er mange muligheder for at finde den bedst mulige løsning til dit hjem – fra vægmonterede systemer, Etherea og Flagship, til gulvmodeller.

 

Desuden giver Panasonics vægmonterede luft til luft varmepumper effektiv varme helt ned til en udendørstemperatur på -35 °C, de er miljøvenlige og giver et godt indeklima samtidig med, at du får en effektiv varme- og køleløsning i dit hjem.

Luft luft varmepumperBedre indeklima

Alt afhængig af, hvilken varmekilde du har i dag, kan der være meget at spare på varmeregningen. Og samtidig får man et bedre indeklima som kan være med til at mindske allergier og astma. I en varmepumpe sidder der et filter, som også udskiller partikler og pollen inden luften skydes ind i huset.

Dette kan være en fordel om sommeren, hvor man kan benytte kølefunktionen og derved sikre at man ikke har pollen i hjemmet fra luften udenfor. Og samtidig hvis man bor i trafikeret områder, så slipper man også for de usunde partiklerne fra luften.

Vi holder til i Svendborg og Rudkøbing – vi kommer med varmepumpen og monterer den lige efter bogen. Du kan trygt stole på os – vi er med dig hele vejen! Kontakt os her på 📱 62 50 10 72 eller ✉ info@risbjerg-as.dk.

Hvorfor skal du vælge en varmepumpe?

  • En varmepumpe er driftssikker 24 timer i døgnet – 365 dage om året
  • Varmepumper er nemme at betjene – også, når du ikke er hjemme
  • Varmepumpen har et lavt støjniveau – både inde og ude

De nyere varmepumper har en lang række smarte funktioner, som gør din hverdag lidt nemmere. Det gælder både dvale-funktion, som gør den lydsvag om natten, Wi-Fi som gør at man har mulighed for at justere temperaturen, når du ikke er hjemme og køle-funktion som nedkøler hjemmet på de varmeste sommerdage.

Skal du også have en varmepumpe? Vi holder til i Svendborg og Rudkøbing. Vi står for rådgivning, levering, montering og service – du skal blot kontakte os, hvor vi herefter finder vi den helt rigtige løsning til dig og din bolig. Kontakt os her 📱 62 50 10 72 eller ✉ info@risbjerg-as.dk – vi vender tilbage straks herefter!

Varmepumper Djursland

Hvordan ved man, hvilken varmepumpe man skal vælge?

Når du skal finde den helt rigtige luft til luft varmepumpe, er der flere ting man skal overveje. Vores el-installatører står altid klar med rådgivning og sparring. Det er vigtigt at finde ud af, hvad dit behov er, inden du vælger en varmepumpe. Hvor stor den skal være afhænger af rummet den skal opvarme. Vi hjælper dig selvfølgelig i mål med beslutningen, så du ender ud med den mest optimale varmepumpe ift. dit budget og din bolig. En luft til luft varmepumpe passer perfekt til mindre huse, sommerhuse, kontoret eller værkstedet.

Hvor effektiv en varmepumpe er angives ved både SCOP-værdig og energimærket – jo højere SCOP-værdien er jo mere effektiv er den til at omdanne luftens temperatur til en behagelig temperatur indendørs.

Effektiviteten på en varmepumpe angives ved energimærket fra A+++ til G, hvor en A+++ varmepumpe er den mest effektive og har størst virkningsgrad.

Driftsikker varmepumpe

Kan være i brug døgnet rundt – hele året

Opvarming varmepumpe

Opvarmer i frostgrader og nedkøler i varmegrader

God investering varmepumpe

Er en god investering for miljøet og fremtiden

Reduceret forbrug varmepumpe

Opnå besparelser ved reduceret varmeforbrug

Skal du have en varmepumpe?

Risbjerg Installation & Service A/S i Rudkøbing og Svendborg vil med glæde hjælpe dig og dine ønsker. Uanset spørgsmål og tvivl, gør vi vores bedste for at du kommer dine spørgsmål og tvivl til livs. Du kan ringe til os på 📱 62 50 10 72, sende os en mail til ✉ info@risbjerg-as.dk eller udfylde formularen i bunden af siden her.

Kontakt os

Risbjerg Installation & Service

4 + 6 =

Find os

Ellehaven 4A
5900 Rudkøbing
Tlf.: 62 50 10 72
Mail: info@risbjerg-as.dk

 
Rytterhaven 8 
5700 Svendborg