Luft vand varmepumper i Svendborg og Rudkøbing

Skal du til at renovere din bolig eller bygge nyt hus i Svendbord eller Rudkøbing? Overvejer du at investere i en billig og klimavenlig energiløsning? Så kan en varmepumpe være en god løsning for dig og din familie, for med en luft til vand varmepumpe, kan du spare penge og samtidig nedsætte dit CO2-udslip.

Varmepumper er op til over tre gange bedre til at udnytte energi end andre former for opvarmning.

Daikin luft vand indedele

Daikin luft vand varmepumper

Panasonic luft vand

Panasonic luft vand varmepumper

Luft vand varmepumper med montering i Svendborg og Rudkøbing

Varmepumpe-teknologi er en ret ny teknologi, som udvinder billig energi fra naturen på en CO-venlig måde. En luft til vand varmepumpe trækker energi ud af udendørsluft og bruger den til at producere varmt brugsvand og varme i radiatorer og gulvvarme.

Sammenlignet med olie- eller pillefyr er en luft til vand varmepumpe driftssikker, nem at vedligeholde og prisbillig på længere sigt.

Hos Risbjerg El og Køleteknik A/S i Rudkøbing og Svendborg står vi altid klar med rådgivning, hvis du har spørgsmål om luft til vand varmepumper.

Kontakt os på ☎️ 62 50 10 72, så hjælper vi dig – vi står for rådgivning, levering og montering af luft vand varmepumper i Svendborg og Rudkøbing. 

Luft vand varmepumper Svendborg og Rudkøbing

Hvorfor vælge en luft til vand varmepumpe?

En moderne luft til vand varmepumpe har mange funktioner – du kan også styre den med din mobiltelefon, så der altid er en behagelig rumtemperatur i dit hus.

Varmepumperne er designet og udviklet til det danske omskiftelige vejr og kan opvarme din bolig i selv de hårdeste frost måneder.

Trods luft vand varmepumpens installationspris er de på længere sigt billigere i drift end f.eks. almindelig el-varme eller et olie- eller pillefyr – og meget bedre for miljøet!

Risbjerg El og Køleteknik i Svendborg og Rudkøbing er eksperter i rådgivning og installation af luft til vand varmepumper. Vi er KMO certificeret og forhandler af de mest anerkendte varmepumpemærker som Daikin og Panasonic.

Vi hjælper dig med at finde den rigtige løsning – kontakt os på ☎️ 62 50 10 72 eller info@risbjerg-as.dk til en uforpligtende snak!

driftsikker

Kan bruges døgnet rundt, hele året – og er meget driftssikker!

temperatur

Kan både opvarme ved frostgrader og nedkøle, når det er varmt.

miljoe

En luft til vand varmepumpe giver bæredygtig og miljørigtig energi.

støjsvag

Sleep-funktion giver støjsvag drift.

spare

En investering, der kan halvere din nuværende varmeregning!

En luft vand varmepumpe består af to eller flere dele – en indedel og en udedel. Udedelen optager luftens energi og luften sendes derefter til varmepumpen, som sender den videre direkte ind i indedelen. Jo bedre dit hus er isoleret, desto bedre udnyttelse får du af varmepumpen. Vi leverer og monterer luft vand varmepumper i Svendborg og Rudkøbing. 

 

Hvor meget støjer en luft til vand varmepumpe?

Et spørgsmål, vi tit møder er, hvor meget en varmepumpe støjer. Det er selvfølgelig forskelligt fra model til model og det er i øvrigt meget individuelt, hvordan lyd og støj opleves. Vores generelle svar er, at en varmepumpe støjer mindre end en opvaskemaskine. Mange varmepumper har i dag en “Sleep-funktion”, hvor du om natten kan nedsætte støjen endnu mere, uden at det går ud over varmepumpens ydeevne og drift.

Vi er specialister i luft til vand varmepumper

Risbjerg Installation & Service har lang erfaring i installation og montage af luft til vand varmepumper. Vi fører de mest kendte mærker som Daikin og Panasonic. Skal du bruge en varmepumpe i Svendborg, Rudkøbing, Tåsinge eller omegn, så klarer vi det – vi udfører installering og montering af luft til vand varmepumper til både private og virksomheder.

Kontakt os i dag ☎️ 62 50 10 72 eller info@risbjerg-as.dk – så hjælper vi dig med at finde den rigtige varmepumpeløsning for dig og din familie.

Kontakt os

Risbjerg El og Køleteknik

15 + 15 =

Find os

Ellehaven 4A
5900 Rudkøbing
Tlf.: 62 50 10 72
Mail: sr@risbjerg-as.dk