Daikin luft til vand varmepumper i Rudkøbing og Svendborg

Et bæredygtigt valg

Er du på udkig efter en stabil og energieffektiv kilde til opvarmning af din boligs rum og brugsvand? Så er en luft til vand varmepumpe fra Daikin et solidt valg for byggeprojekter, hvor isoleringen er god.

Med en varmepumpe fra Daikin er du sikker på at få en høj og effektiv varmeydelse. Du får også et lavt energiforbrug med en brugervenlig styring.

Luft til vand varmepumper fra Daikin er også et godt valg, hvis du skal udskifte f.eks. olie- og pillefyr i ældre boliger, da man derved kan opnå besparelse på varmeregningen. Daikins luft til vand varmepumper er produceret i Europa og de er derfor udviklet til at fungere perfekt i det skandinaviske klima.

 

Drives af vedvarende energi

Udedelen på en luft til vand varmepumpe udvinder vedvarende energi fra luften udenfor og bruger dette til at varme eller køle din bolig og forsyner den på en bæredygtig måde.

Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning, som dækker netop dine behov – kontakt os på ☎️ 62 50 10 72 eller info@risbjerg-as.dk.

daikin-udedel-kvinde

Fordele ved Daikin luft til vand varmepumpe

Der er en lang række fordele ved en Daikin luft til vand varmepumpe. En luft til vand varmepumpe er kompatibel med flere slags varme- og køleenheder.

Når du vælger en luft til vand varmepumpe fra Daikin er du sikret en nem, mobil betjening og en stabil drift, samt sikkerhed, fordi du ikke behøver at bekymre om praktiske og økonomiske ulemper, som der ofte følger med olie- og pillefyr.

 

  • Høj energimærkning, op til A++.
  • Varmepumper fra Daikin drives af 75% ren vedvarende energi, udvundet af udeluften og de resterende 25% kommer fra elektricitet.
  • Mulighed for at kombinere din varmepumpe med solcelle-energi og dermed opnå yderlige besparelser på brugsvand.
  • Nem overvågning af dit energiforbrug gennem app.

 

Der er altså store besparelser at hente ved at vælge en Daikin luft til vand varmepumpe – samtidig får du et super energieffektivt alternativ til andre opvarmnings- og nedkølingskilder på markedet.

Vil du også gøre brug af de mange fordele med en Daikin luft til vand varmepumpe? – kontakt os på ☎️ 62 50 10 72 eller info@risbjerg-as.dk.

opvarmning

Luft til vand varmepumper udvinder varme fra luften udenfor, hvilket gør opvarmningen af din bolig til en energibesparende og effektiv proces!

nedkøl

Ved brug af vedvarende og bæredygtige energikilder, køler en luft til vand varmepumpe din bolig uden at gøre brug af enorme mængder energi.

brugsvand

Når en luft til vand varmepumpe kombineres med en varmtvandsbeholder, produceres der rigeligt med varmt brugsvand ved høj effektivitet til dig og hele din familie.

Husk en lovpligtig serviceaftale

Husk at det er lovpligtig at få tjekket en luft til vand varmepumpe minimum én gang om året. Servicetjekket sikrer samtidig at din luft til vand varmepumpe kører optimalt og leverer forventeligt.

Risbjerg El og Køleteknik A/S tilbyder årlige serviceaftaler – kontakt os på ☎️ 62 50 10 72 eller info@risbjerg-as.dk, så hjælper vi dig og finder ud af det sammen.

Vi er eksperter i Daikin luft til vand varmepumper!

Risbjerg El og Køleteknik har årelang erfaring i installation og montering af Daikin luft til vand varmepumper. Få et uforpligtende tilbud på en Daikin varmepumpe med montering på ☎️ 62 50 10 72 eller info@risbjerg-as.dk.

Kontakt os

Risbjerg Installation & Service

6 + 13 =

Find os

Ellehaven 4A
5900 Rudkøbing
Tlf.: 62 50 10 72
Mail: info@risbjerg-as.dk

 
Rytterhaven 8 
5700 Svendborg