Om Risbjerg Installation & Service A/S

Lokal el-installatør i Rudkøbing og Svendborg samt Tåsinge

Som lokal el-installatør og elektriker i Svendborg og Rudkøbing tilbyder vi totalløsninger inden for el-installation, køleteknik og varmepumper.

Vi er autoriseret el-installatør og elektriker og hos os er der ingen opgave, der er for stor eller for lille. Vi henvender os til både den private husejer, større industrielle virksomheder samt butikker og landbrug både på Tåsinge og i Svendborg på Sydfyn samt på Rudkøbing på Langeland.

 

Elektriker til private på Tåsinge og i Rudkøbing og Svendborg:

Som din lokale el-installatør og elektriker i Svendborg og Rudkøbing skræddersyer løsninger vi i samråd med dig – kunden, da det vigtigste for os er, at informere om alle de muligheder vi har indenfor elektriske installationer til boliger.

Vi tilbyder ligeledes ventilation af boliger evt. kombineret med varmepumpeteknik. Derudover har vi salg og service af hårde hvidevare. Vi er autoriseret el-installatør og elektriker med mange års erfaring. Vi har adresser i Svendborg og Rudkøbing og vores elektrikere og el-installatører kører ud til de meste af Sydfyn og Langeland.

 

Industrielektriker i Svendborg og Rudkøbing:

Elektriker Rudkøbing og Svendborg

Vi tilbyder alle løsninger indenfor industri installationer herunder fordelings- og styretavler, samt opbygning og programmering af PLC-styringer til maskiner inkl. fuld dokumentation. Salg og service af industrielle køleanlæg herunder vandkølere samt køle- og fryserum.

 

Elektriker til landbrug i Rudkøbing, Svendborg og Tåsinge:

Vi har som lokal el-installatør og elektriker i Svendborg og Rudkøbing specialiseret os inden for landbrug. Her har vi store kompetencer inden for opbygning af komplette installationsløsninger i såvel svine- som kostalde, herunder belysnings-, foder- og ventilationsanlæg.

Ligeledes har vi erfaring i installation af kornbehandlingsanlæg samt service på køletanke og isbank-køleanlæg. Så har du en opgave på Tåsinge, nær Svendborg på Sydfyn eller Rudkøbing på Langeland, så er vores autoriseret el-installatør og elektriker klar til at rykke ud.

 

Elektriker til kontor butikker og kontor i Svendborg og Rudkøbing :

Vi lægger stor vægt på indeklimaet, når vi skræddersyer løsninger til butik eller kontormiljø. Vores professionelle el-installatører og elektrikere har stor erfaring med el-installationer i både butiksmiljø og kontorlandskaber i Rudkøbing og Svendborg, samt på Tåsinge.

Vi tilbyder komplette el-installationer med fokus på energibesparende lysinstallationer, samt komplette netværks-installationer herunder lysledere. Som autoriseret el-installatør og elektriker på Tåsinge og i Svendborg og Rudkøbing kan vi ydermere tilbyde at optimere jeres indeklima med et fuldautomatisk klimaanlæg evt. kombineret med ventilation.

 

Virksomheden

2004:

Simon Risbjerg ApS blev stiftet i 2004 hvor Simon Risbjerg overtog det gamle velrenomerede El og Kølefirma Peter Petersen A/S, som blev startet i 1975.

Simon Risbjerg kom i lære hos Peter Petersen A/S i 1992 og har siden da fulgt firmaets udvikling tæt.

Virksomheden arbejder primært med salg og service af el installationer, styringer samt ventilations og køleløsninger på hele Fyn og øerne.

 

2005:

Simon Risbjerg ApS Åbner Detail forretning i Rudkøbing med Hvidevare, el-artikler og belysning.

 

2007:

Simon Risbjerg ApS sammenlægger værksted og detail butik på adressen Skovsbovej 22, for at gøre den daglige drift mere strømlinet.

 

2008:

Fyns El & Køleteknik i Svendborg stiftes med daglig leder Thomas Andersen som medejer.

 

2009:

Simon Risbjerg ApS overtager Guldager El. Da Peter Guldager pr.1/11-2009 har valgt, at søge nye udfordringer som lønmodtager i et projekteringsfirma har Simon Risbjerg pr. denne dato overtaget alle aktiviteter i Guldager El, inkl. telefonnumre samt hans medarbejder John Oldenbjerg, som skal færdiggøre sin uddannelse hos Simon Risbjerg ApS.

Simon Risbjerg ApS overtager El-firmaet Lentz:

Vi har pr. 1/12 overtaget el-firmaet Lentz. Simon Risbjerg ApS har samtidig glæden af, at Rene Lentz samt Stefan Petersen fortsætter deres ansættelse i virksomheden.

Vi fortsætter med at køre ud fra den nuværende adresse på Søndergade 22, men al administration vil i fremtiden foregå fra hovedkontoret på Skovsbovej 22.

Vi håber alle nuværende Lentzkunder vil tage godt imod dette tiltag.

 

2010:

Fyns El & Køleteknik bliver sammenlagt med Simon Risbjerg ApS hvor Thomas Andersen fortsætter som ansvarlig for vores køle og varmepumpe service.

Lejemålet på Toldbodvej bliver opsagt af udlejer og alle aktiviteter samles herefter i på Langeland.

Simon Risbjerg ApS gennemgår en rekonstruktion og bliver herefter videreført under navnet Simon Risbjerg El & Køleteknik A/S. Der bliver samtidig skiftet pengeinstitut til Svendborg Sparekasse.

I December flytter vi til nye lejede lokaler i Rudkøbings erhvervsby på adressen Ellehaven 4E.

 

Vi tilbyder bl.a.:

  • Køleservice / Køleteknik
  • El-installationer
  • Varmepumper
  • Ventilation og klimaanlæg
  • Salg og installation af hårde hvidevarer
  • Og meget mere

 

Kontakt Risbjerg Installation & Service A/S

Ring til os eller send en mail, så finder vi sammen ud af, hvordan vi kan hjælpe dig, som din lokale el installatør og elektriker! Vi kører i og omkring Svendborg på Sydfyn og Rudkøbing på Langeland.

Tlf.:  62 50 10 72
Mail: info@risbjerg-as.dk

Kontakt os

Risbjerg Installation & Service

6 + 15 =

Find os

Ellehaven 4A
5900 Rudkøbing
Tlf.: 62 50 10 72
Mail: info@risbjerg-as.dk

Abildvej 3
5700 Svendborg
Skovballevej 25
5700 Svendborg, Tåsinge