Om Risbjerg Installation & Service A/S

Lokal el-installatør i Rudkøbing og Svendborg samt Tåsinge

Som lokal el-installatør og elektriker i Svendborg og Rudkøbing tilbyder vi totalløsninger inden for el-installation, køleteknik og varmepumper.

Vi er autoriseret el-installatør og elektriker og hos os er der ingen opgave, der er for stor eller for lille. Vi henvender os til både den private husejer, større industrielle virksomheder samt butikker og landbrug både på Tåsinge og i Svendborg på Sydfyn samt på Rudkøbing på Langeland.

 

Elektriker til private på Tåsinge og i Rudkøbing og Svendborg:

Som din lokale el-installatør og elektriker i Svendborg og Rudkøbing skræddersyer løsninger vi i samråd med dig – kunden, da det vigtigste for os er, at informere om alle de muligheder vi har indenfor elektriske installationer til boliger.

Vi tilbyder ligeledes ventilation af boliger evt. kombineret med varmepumpeteknik. Derudover har vi salg og service af hårde hvidevare. Vi er autoriseret el-installatør og elektriker med mange års erfaring. Vi har adresser i Svendborg og Rudkøbing og vores elektrikere og el-installatører kører ud til de meste af Sydfyn og Langeland.

 

Industrielektriker i Svendborg og Rudkøbing:

Elektriker Rudkøbing og Svendborg

Vi tilbyder alle løsninger indenfor industri installationer herunder fordelings- og styretavler, samt opbygning og programmering af PLC-styringer til maskiner inkl. fuld dokumentation. Salg og service af industrielle køleanlæg herunder vandkølere samt køle- og fryserum.

 

Elektriker til landbrug i Rudkøbing, Svendborg og Tåsinge:

Vi har som lokal el-installatør og elektriker i Svendborg og Rudkøbing specialiseret os inden for landbrug. Her har vi store kompetencer inden for opbygning af komplette installationsløsninger i såvel svine- som kostalde, herunder belysnings-, foder- og ventilationsanlæg.

Ligeledes har vi erfaring i installation af kornbehandlingsanlæg samt service på køletanke og isbank-køleanlæg. Så har du en opgave på Tåsinge, nær Svendborg på Sydfyn eller Rudkøbing på Langeland, så er vores autoriseret el-installatør og elektriker klar til at rykke ud.

 

Elektriker til kontor butikker og kontor i Svendborg og Rudkøbing :

Vi lægger stor vægt på indeklimaet, når vi skræddersyer løsninger til butik eller kontormiljø. Vores professionelle el-installatører og elektrikere har stor erfaring med el-installationer i både butiksmiljø og kontorlandskaber i Rudkøbing og Svendborg, samt på Tåsinge.

Vi tilbyder komplette el-installationer med fokus på energibesparende lysinstallationer, samt komplette netværks-installationer herunder lysledere. Som autoriseret el-installatør og elektriker på Tåsinge og i Svendborg og Rudkøbing kan vi ydermere tilbyde at optimere jeres indeklima med et fuldautomatisk klimaanlæg evt. kombineret med ventilation.

Vi tilbyder bl.a.:

  • Køleservice / Køleteknik
  • El-installationer
  • Varmepumper
  • Ventilation og klimaanlæg
  • Salg og installation af hårde hvidevarer
  • Og meget mere

 

Kontakt Risbjerg Installation & Service A/S

Ring til os eller send en mail, så finder vi sammen ud af, hvordan vi kan hjælpe dig, som din lokale el installatør og elektriker! Vi kører i og omkring Svendborg på Sydfyn og Rudkøbing på Langeland.

Tlf.:  62 50 10 72
Mail: info@risbjerg-as.dk

 

Historien om Risbjerg Installation & Service A/S:

 

2023:

Simon Risbjerg køber erhvervsbygning Rytterhaven 8 i Svendborg med det formål i foråret 2024 at samle afdelingerne i Tåsinge og Rudkøbing under samme tag.

 

2022:

Risbjerg Installation & Service A/S overtager Landet Blik & VVS ApS. 

 

2021:

For første gang sender Simon Risbjerg ansatte over Atlanten for at løse opgaver i USA.

2020:

Laver en 3-årig strategiplan for virksomheden.

2020:

Henning Mide tager over som bestyrelsesformand

2019:

Erik Persson stopper

2017:

Flytter nu også Svendborg-afdelingen til større og bedre lokaler på Abildvej nr. 3.

Risbjerg historie 2017

2014:

Ansætter professionel bestyrelsesformand Erik Persson for at få hjælp og sparring til videre udvikling af virksomheden. Samtidig arbejdes der på at få lavet en langsigtet planlægning for virksomheden.

Om Risbjerg

2014:

Dette år overtages også Sydfyns Køleservice i Svendborg.

2013:

Åbner ny afdeling i Svendborg. Det sker efter ansættelse af John Petersen, som i dag er afdelingsleder i Svendborg-afdelingen.

2010:

Flytter til bedre og større erhvervsbygninger i Rudkøbing Erhvervsby. Virksomheden er nu vokset til 12 ansatte.

Risbjerg historie 2011
Risbjerg historie 2011(2)

2009:

Overtager et firma i Rudkøbing, der hedder Guldager El og senere et andet firma ved navn Elfirmaet Lentz på Sydlangeland.

Risbjerg historie 2010

2005:

Starter detailhandel op med lamper og hvidevarer på hovedgaden i Rudkøbing.

Risbjerg historie 2008

2004:

Simon Risbjerg overtager virksomheden med seks ansatte.

Risbjerg historie 2007

2002:

Simon Risbjerg får mere kundeansvar.

1996:

Simon Risbjerg bliver færdiguddannet som elektriker.

1992:

Simon Risbjerg bliver lærling i Peter Petersen Autoriseret El og kølefirma.

Kontakt os

Risbjerg Installation & Service

13 + 8 =

Find os

Ellehaven 4A
5900 Rudkøbing
Tlf.: 62 50 10 72
Mail: info@risbjerg-as.dk

 
Rytterhaven 8 
5700 Svendborg