Sikring og overvågning

Sikkerhed og tryghed med alarmer og overvågning

Overvågning, alarmer, tyverisikring og automatik? Alt sammen sikkerhedsløsninger der giver tryghed i hverdagen. 

Vi er specialiserede i sikring og overvågning og laver alt fra overvågningskamera, tyverialarmer til beskyttelse af installationer mod lynnedslag. Videoovervågning kombineret med tågesikring og klimasikring i rum er også noget vi arbejder med. 

Vi laver skræddersyede sikkerhedssystemer til privat og erhverv – kontakt os på ☎62 50 10 72 eller på info@risbjerg-as.dk og du hører fra os snarest!

 

Få tryghed 24/7 med en tyverisikring (tyverialarm)

Du eller din virksomhed får forhåbentlig aldrig brug for en tyverialarm. Men hellere forebygge end helbrede. I nogle tilfælde vil en alarm holde ubudne gæster væk. Skulle uheldet være ude, vil du typisk også opleve, at en tyverialarm gør papirarbejdet med forsikringen nemmere.

Overvejer du at tyverisikre dit hjem eller din virksomhed? Så hjælper vi dig gerne med alt fra rådgivning til installation. Vi har stor erfaring med at installere tyverialarmer og alarmsystemer. Samtidig er vores kendskab til markedet og til de forskellige alarmsystemer stort.

Sikring og overvågning Svendborg

Fuld kontrol med intelligent styring

Du har mulighed for at vælge en sikkerhedsløsning med intelligent styring. Den giver dig fuld kontrol – temperaturstyring, lukke folk ind, se hvem der lusker omkring og modtag en sms, hvis der er brud på et vandrør, brand eller indbrudsforsøg. Alt samlet i én løsning!

Vi arbejder meget med det intelligente hjem og servicerer mange kunder i og omkring Rudkøbing og Svendborg. Kontakt os på ☎62 50 10 72 eller på info@risbjerg-as.dk og du hører fra os snarest!

Kontakt os

Risbjerg Installation & Service

2 + 2 =

Find os

Ellehaven 4A
5900 Rudkøbing
Tlf.: 62 50 10 72
Mail: info@risbjerg-as.dk

 
Rytterhaven 8 
5700 Svendborg