Varmepumper Svendborg, Tåsinge og Langeland

Varmepumper Svendborg Og Rudkøbing

Går du med tankerne om at skifte til en varmepumpe, men er du i tvivl om, hvilken du skal vælge? Her på siden kan du få mere viden om varmepumper. Vi leverer og monterer varmepumper i Svendborg, Rudkøbing og Tåsinge. Du kan også kontakte os på ☎ 62 50 10 72 eller på mail info@risbjerg-as.dk og vi kontakter dig snarest.

Få alle fordelene med en varmepumpe

Hos Risbjerg Installation & Service i Svendborg og Rudkøbing monterer og leverer vi varmepumper. Med en varmepumpe opnår du både økonomiske og miljømæssige besparelser. Derudover bringer en varmepumpe naturens egen energi til din bolig og giver et behageligt og sundt indeklima.

Der findes forskellige former for varmepumper:

 

Kontakt os i dag på 62 50 10 72 eller på info@risbjerg-as.dk og du hører fra os snarest!

 

Kompetent rådgivning – hver gang

Der findes et utal af varmepumper, og det kan hurtigt blive uoverskueligt, hvilken der er den rette til netop din bolig. Hos Risbjerg Installation & Service i Rudkøbing og Svendborg kan du trygt stole på vores erfaring og kyndige vejledning og investere i en varmepumpe, som du får glæde af i mange år fremover.

Vi rådgiver om alt lige fra valg af varmepumpetype til placering i boligen. Vores mål og ønske er at give vores kunder det optimale udbytte af varmepumpen. Vi monterer og leverer varmepumper i Svendborg og Rudkøbing – faktisk på hele Fyn.

 

Professionelle totalløsninger

Før valg af varmepumpe, kræver det en beregning af husets behov. Vi laver gerne en professionel beregning, som viser et billede af den mulige besparelse ved skift til et varmepumpeanlæg. Vi installerer varmepumper i Svendborg, Tåsinge og Langeland.

varmepumper-rudkøbing-svendborg

Vi tilbyder desuden totalløsninger, hvor vi i fællesskab med vores gode samarbejdspartnere kan stå for både VVS- og el-arbejde.

 

Forskellige overvejelser du bør gøre dig ved valg af varmepumpe

Ved valg af varmepumpe, er der flere faktorer som spiller ind. Med en Inverter type opnår du mange fordele. For eksempel slukker den automatisk for varmedelen, når den indstillede temperatur er opnået, hvilket mindsker slidtagen på varmepumpens kompressor.

En Inverter ligger dog i den dyrere ende af varmepumperne, men når det kommer til varmepumper hænger pris og kvalitet altid sammen. Ved billige varmepumper ses det ofte, at de fryser til ved 0 grader.

Så er der larmen fra inderdelen

Den bør ikke overstige 35 db. Når du skal “leve” med en varmepumpe, må “larmen” fra inderdelen og yderdelen ikke være generende. Du bør placere inderdelen væk fra, hvor du normalt sidder i opholdsrummet. Det er ikke gunstigt at sidde i enten en kold eller varm luftstrøm. God placering vil være i det største opholdsrum på ydervæg, så du får mindst mulig rørføring, så udseende ikke skæmmer og monteringen bliver billigst, samt du ikke får for meget effekttab ved for lang rørføring.

Bruger man en almindelig el radiator og tilfører en kilowatt el, får man en kilowatt varme effekt ud af radiatoren.
Bruger du en inverter styret varmepumpe med afrimings funktion, kan du spare op til 60 % af dine opvarmnings omkostninger.

Autoriseret installation af varmepumper i Svendborg, Langeland og omegn

Hos Risbjerg Installation & Service A/S er vi eksperter i rådgivning, installering og montering af varmepumper. Hos os er du sikret fagligt opdaterede installatører og montører til en hvilken som helst opgave. Vi sender altid autoriserede montører ud til installation og montering af varmepumper.

Har du yderligere spørgsmål til varmepumper eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller via vores kontaktformular:

Telefon: 62501072

Mail: info@risbjerg-as.dk

Hvad koster en varmepumpe?

Det er svært at sige helt præcist hvor meget en varmepumpe vil komme til at koste. Der er flere forskellige faktorer der spiller ind. Det handler blandt andet om hvor stort et hus der skal varmes op, dit varmeforbrug og din nuværende varmeløsning. Det kommer selvfølgelig også an på hvilken varmepumpe du har brug for:

 

Luft til vand varmepumper

En luft til vand varmepumpe består af en udedel og en indedel. Den udvendige del består af en boks med ventilator, kompressor og en varmeveksler, der overfører varme fra luften til kølemidlet. Den akkumulerede varme i kølevæsken ledes gennem isolerede rør til indersiden af ​​varmepumpen, hvor den overføres til vandet i husets varmtvandsbeholder og radiatorer eller gulvvarme.

 

Luft til luft varmepumper

Luft til luft varmepumper består ligesom luft til vand varmepumper også af en udendørs del og en indendørs del. Den ydre del er bygget på nogenlunde samme måde, med ventilator, kompressor og varmeveksler i én boks. Her overføres varmen igen til kølevæsken, som går gennem isolerede rør ind i varmepumpens indre og opvarmer luften i rummet. I modsætning til en luft til vand varmepumpe, så kan en luft luft varmepumpe ikke opvarme brugsvandet i boligen, men blot luften. En luft til luft varmepumpe er ideel for mindre boliger, samt sommerhuse.

 

Få tilbud på varmepumpe – Svendborg, Rudkøbing, Langeland

Det kan være svært at afgøre hvad en varmepumpe koster, så derfor står vi til rådighed, og giver dig den bedste rådgivning. Hos Risbjerg Installation og Service, rådgiver, monterer og installerer vi varmepumper i Svendborg, på Tåsinge og Langeland. Så tøv ikke med at kontakte os – Så finder vi den løsning der passer perfekt til dig! – Kontakt os på info@risbjerg-as.dk, eller på 62 50 10 72.

 

Kontakt os

Risbjerg Installation & Service

11 + 14 =

Find os

Ellehaven 4A
5900 Rudkøbing
Tlf.: 62 50 10 72
Mail: info@risbjerg-as.dk

 
Rytterhaven 8 
5700 Svendborg