Montering af ladestandere til erhverv i Rudkøbing og Svendborg

Invester i ladestandere til boligforeningen og boligselskabet

Hos Risbjerg El og Køleteknik A/S er vi uddannet i montering af ladestandere, som er ideelle til boligselskaber og boligforeninger. I boligforeninger kan opsætning af ladestandere forekomme besværligt, fordi der skal findes et egnet sted til opsætning og fordi strøm-afregning for hver enkelt beboer skal kunne opgøres, men som jeres autorisede el-installatør hjælper vi jer.

Med de ladestandere vi tilbyder kan man kan følge hver enkelt brugers strømforbrug.

Vi forbereder og gør klar til installationen af ladestandere, uanset om de er købt gennem os eller gennem boligforeningen. Vi skræddersyer gerne en løsning, som passer til jeres boligforening eller boligselskab.

Uanset om du er beboer eller udlejer kan Risbjerg El og Køleteknik A/S i Rudkøbing og Svendborg hjælpe dig og/eller jer med at finde den mest optimale løsning til jeres situation.

Kontakt os i dag på 📱 62 50 10 72 – sammen finder vi den bedste løsning for jer.

Ladestation i Rudkøbing og Svendborg

Fordelene ved at vælge os som samarbejdspartner

Tidsbesparende og økonomisk

Ladestander erhverv
Som jeres lokale el-installatør klarer vi det hele for jer

Totalløsning

Ladestander erhverv Svendborg
Vi hjælper med alt fra rådgivning, produkt og montering

Enkelt og sikkert

Ladestander erhverv Rudkøbing
Vi sørger for alt inkl. gravearbejde, kabelføring og opsætning

Opladning i virksomheder, kommuner eller offentlige instanser

 

Ladestander til elbil

Behovet for opladning til elbiler på arbejdspladser bliver større og flere ser det som en medarbejdergode, at de har mulighed for at få opladet deres elbil i løbet af arbejdsdagen. Det skal derfor være praktisk og nemt for medarbejdere at få opladet deres el-bil på arbejdspladsen.

For jer som virksomhed kan det være et skridt i den rigtige retning på vejen mod at tænke mere miljørigtigt, samtidig med at tænke på den medarbejdergode det kan være, hvis flere medarbejdere allerede har el-bil.

Hos Risbjerg El og Køleteknik A/S i Rudkøbing og Svendborg står vi for det hele – vi hjælper med rådgivning, installation, service og administration af montering af ladestandere i jeres virksomhed.

Vi ser en stigning i behovet for opladning af elbiler i virksomheder, kommuner, parkeringspladser og andre offentlige instanser . Markedet for hybrid- og elbiler stiger og det er en god idé, som virksomhed, at tænke på fremtiden ved at være på forkant med energirigtige løsninger.

Afhængig af, hvor stor virksomheden er, har I mulighed for at få monteret og koblet flere ladestandere sammen. Det betyder at flere medarbejdere har mulighed for at oplade deres bil på samme tid.

 

Vi finder en løsning sammen med jer

Vi har stor erfaring med montering af ladestander på Fyn og Langeland – vi samarbejder med flere forskellige udbydere og sammen med jer finder vi en skarp pris på den helt rigtige løsning til jeres virksomhed, kommune eller offentlig parkeringsplads.

Vi laver en skræddersyet løsning til jer, ud fra jeres behov og de forhold, der er til rådighed på parkeringspladserne.

 

Hvad koster det at få monteret ladestandere?

Etablerings- og installationsarbejdet er en væsentlig faktor, da det kan kræve, at der bliver gravet og trukket kabler til parkeringspladserne.
Udgifterne varierer alt afhængig af forholdene – specielt afstanden fra el-tavlen hen til ladestanderen er afgørende.

Er I usikre på om det kan lade sig gøre eller give sig, kommer vi gerne og kigger på det. Kontakt os på 📱 62 50 10 72.

Vi har erfaring med montering af ladestandere til erhverv – heunder til boligforeninger, p-huse, nybyggerier og virksomheder. Vi kan rådgive jer om den bedste løsning samt det praktiske i forhold til installationerne.

Vi hjælper jer med alt fra rådgivning til installation og oplæring i ladestanderne. I skal blot have styr på jeres behov og budget, alt andet klarer vi.

Er I i tvivl om, hvilken type ladestander I skal have? Vi samarbejder vi med forskellige udbydere, som chancen for at den model I har brug for i jeres boligforening, virksomhed, kommune eller offentlig instans er væsentlig.

  1. Find ud af, hvad jeres behov er inden I kontakter os.
  2. Kontakt os – vi hjælper efterfølgende med rådgivningen.
  3. Vi sender en elektriker ud til at kigge på mulighederne.
  4. I modtager et tilbud, som I godkender og vi planlægger monteringsdatoen sammen med jer.
  5. Vi står for alt. Gravning, kabelføring og opsætning af ladestationen/erne.
  6. Nu er ladestationerne klar til brug.

 

Ladeboks i Svendborg

Kontakt os

Risbjerg Installation & Service

7 + 2 =

Find os

Ellehaven 4A
5900 Rudkøbing
Tlf.: 62 50 10 72
Mail: info@risbjerg-as.dk

Abildvej 3
5700 Svendborg
Skovballevej 25
5700 Svendborg, Tåsinge