Elektriker Svendborg og Rudkøbing | Kundecases

Kundecases

Stor ekspertise i automation

Vi har i vores kundekreds flere industri-virksomheder, som benytter vores ekspertise i automatiske anlæg og maskiner – fejlfinding på eksisterende maskiner, renovering af styringer til specielt udstyr, samt installering af nye anlæg.

Kundecases

Optimering i produktionen kan betale sig

I en tid hvor flere og flere danske virksomheder vælger at flytte deres produktion ud af Danmark, er der kommet meget fokus på hvordan en dansk produktion kan optimeres.

Kundecases

LKF vejmarkering

Risbjergs produkter og ydelser passer godt til os. Hvilket omfatter alt hvad en moderne industri virksomhed bruger i sine processer. Så som nybygning af kontorer og produktions bygninger. Styringer og automatik på produktions anlæg og maskiner.

Kundecases

HPH Totalbyg A/S

HPH har med succes haft hyret Simon Risbjerg El og Køleteknik A/S ind som underleverandør i forbindelse med opførelse af et større staldanlæg.

Kundecases

Tranekær Slot Renovering af Nordfløj

Vi har netop afsluttet et større projekt med renovering af Nordfløjen på Tranekær Slot, hvor der etableret helt nye værelser.

Kundecases

Samarbejde Hjerteforeningen

Sammen med vores kollegaer i TS-gruppen, har vi indgået et samarbejde med Hjerteforeningen – vi monterer hjertestartere fra Landsuddelingen.

Kundecases

Nyt større projekt afsluttet

Risbjerg El & Køletenik A/S har igennem årene udviklet ekspertise og fået erfaring med større projekter rundt om på Fyn og er netop ved at afslutte en større el-entreprise i Odense.

Kundecases

Fra naturgasfyr til luft-vand varmpumpe

Flere og flere danskere skifter i dag deres gamle brænde/naturgas/gas/halm fyr ud med luft-vand varmepumper, og det tog sprang Ole og Joan også med på i starten af 2021.

Kundecases

Renovation af Hotel Christiansminde

Risbjerg El & Køleteknik A/S har netop færdiggjort en større renovering af den store sal på Hotel Christiansminde.