Renovering på Hotel Christiansminde 

Risbjerg El & Køleteknik A/S har netop færdiggjort en større renovering af den store sal på Hotel Christiansminde. I salen er der plads til 250 gæster, og de kan nu alle nyde de nyrenoverede faciliteter på stedet.

Din lokale elektriker

Risbjerg El & Køleteknik A/S er din lokale el-installatør i Svendborg og Rudkøbing. Som lokal el-installatør laver vi alle el-installationer, lige fra totalløsninger, køleteknik og varmepumper til mindre installationer som stikkontakter og lampeophæng.

Renoveringsopgaven hos Hotel Christiansminde bestod blandt andet af:

  • Opsætning af ny aircondition
  • Opsætning af ny belysning i hele lokalet
  • Opsætning og installation af projektor samt trådløst netværk i samarbejde med AV-center.

Aircondition

Går du og overvejer en ny aircondition, så lad os hjælpe med at finde den bedste løsning til præcis dig. Vi er din ekspert i køleteknik på Sydfyn, og vi står altid klar til at hjælpe dig.

Det er lovpligtigt, at få efterset alle køleanlæg med mere end 1 kg kølemiddelfyldning. Men vi står selvfølgelig også klar med en fast serviceaftale, således at du ikke behøver bekymre dig om at opfylde det lovpligtige krav.

Belysning

Mangler du belysning – af et større eller mindre område – så står vi også klar til at hjælpe dig, så du får den løsning som passer dig bedst. Vi har et stort udvalg af lysamaturer og lamper, så det er kun fantasien der sætter grænser.

Renovering på Hotel Christiansminde

Er du interesseret i at høre mere om aircondition eller belysning? Så tøv endelig ikke med at ringe til os. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den løsning, som passer til lige præcis dit hjem. Vi kører i og omkring Svendborg på Sydfyn og Rudkøbing på Langeland.

Tlf.:  62 50 10 72
Mail: info@risbjerg-as.dk

Renovering på Hotel Christiansminde
Renovering på Hotel Christiansminde
Renovering på Hotel Christiansminde
Renovering på Hotel Christiansminde