VVS Svendborg, Tåsinge og Langeland

Hos Risbjerg Installation & Service har vi, udover vores el-arbejde, også fået en VVS-afdeling. Landet Blik og VVS er nemlig blevet en del af Risbjerg Installation & Service, hvilket betyder at vi også kan lave VVS i Svendborg, Tåsinge og Langeland.

Vi udfører alle former for VVS-opgaver, i blik, zink og kobber, men hvis du står med andre materialer, så kontakt os endelig! Vi er også VE-godkendt, hvilket betyder at vi er godkendt til at montere varmepumper efter alle regler og love. Derudover er vi medlem af TEKNIQ, hvilket giver garanti for det arbejde vi udfører – så du kan trygt læne dig tilbage, og lade os udføre arbejdet!

Så mangler du VVS i Svendborg, Tåsinge eller Langeland, så kontakt os i dag! Du kan også læse meget mere om vores ydelser inde på Landet Blik og VVS.

VVS

Blik-arbejde

  VVS

Vi udfører alle former for VVS-opgaver. Vi udfører i blik, zink og kobber. Og skulle du have andre materialer, så spørg endelig. Kontakt os i dag for at vide mere!

VVS-arbejde

VVS

Lad os stå for dit VVS arbejde. På den måde opnår du professionelt udført arbejde, som du kan stole på! Kontakt os for at høre mere om serviceaftaler og vedligeholdelser.

Ejendomsservice

VVS

Med fast aftale, får vi godt kendskab til Jeres installationer. Det sikrer, at vi er på forkant med skader, før det udvikler sig til store udgifter. Så er jeres ejendom i bedste hænder!

Uanset hvilken type VVS opgave du har, så står Risbjerg Installation & Service klar til at hjælpe dig! Vi laver alt VVS arbejde på Langeland, Tåsinge og Svendborg, og vi har mange års erfaring med både blik og VVS.

Så står du med en VVS og/eller blik opgave, så kontakt os i dag!

Kontakt os

Risbjerg Installation & Service

6 + 1 =

Find os

Ellehaven 4A
5900 Rudkøbing
Tlf.: 62 50 10 72
Mail: info@simonrisbjerg.dk

Abildvej 3
5700 Svendborg
Skovballevej 25
5700 Svendborg, Tåsinge