VVS Svendborg, Tåsinge og Langeland

Hos Risbjerg Installation & Service har vi, udover vores el-arbejde, også fået en VVS-afdeling. Landet Blik og VVS er nemlig blevet en del af Risbjerg Installation & Service, hvilket betyder at vi også kan lave VVS i Svendborg, Tåsinge og Langeland.

Vi udfører alle former for VVS-opgaver, i blik, zink og kobber, men hvis du står med andre materialer, så kontakt os endelig! Derudover er vi medlem af TEKNIQ, hvilket giver garanti for det arbejde vi udfører – så du kan trygt læne dig tilbage, og lade os udføre arbejdet!

Vi udfører alle former for VVS- og blikopgaver – store som små -, herunder opgaver inden for:

  • Sanitet
  • Sikring af vand og varme
  • Termostater
  • Rør og afløb
  • Armaturer
  • Serviceaftaler
  • Tagrender og nedløbsrør
  • Skifferarbejde
  • Facadebeklædning

Så mangler du VVS i Svendborg, Tåsinge eller Langeland, så kontakt os i dag! Du kan også læse meget mere om vores ydelser inde på Landet Blik og VVS.

VVS og blik i Svendborg, Tåsinge og Langeland

Blik-arbejde

  VVS

Vi udfører alle former for VVS-opgaver. Vi udfører i blik, zink og kobber. Og skulle du have andre materialer, så spørg endelig. Kontakt os i dag for at vide mere!

VVS-arbejde

VVS

Lad os stå for dit VVS arbejde. På den måde opnår du professionelt udført arbejde, som du kan stole på! Kontakt os for at høre mere om serviceaftaler og vedligeholdelser.

Ejendomsservice

VVS

Med fast aftale, får vi godt kendskab til Jeres installationer. Det sikrer, at vi er på forkant med skader, før det udvikler sig til store udgifter. Så er jeres ejendom i bedste hænder!

Skal du have en luft til vand varmepumpe?

 

Overvejer du at anskaffe dig en luft til vand varmepumpe? Så skal du have en autoriseret VVS’er til at stå for VVS-arbejdet. Hos Landet Blik og VVS har vi mange års erfaring med tilslutning af luft til vand varmepumper – vi klarer hele processen for dig, så du er sikker på, at arbejdet er udført ordenligt og af en autoriseret VVS-virksomhed.

Vi tilbyder ligeledes en serviceaftale på luft til vand varmepumper. Det er lovpligtigt, at få foretaget service af sin luft til vand varmepumpe én gang årligt. Med en serviceaftale hos os er du garanteret, at din luft til vand varmepumpe får grundigt serviceeftersyn efter foreskrifterne, og at servicen udføres af en certificeret VVS-fagmand.

 

Luft vand varmepumper Svendborg og Rudkøbing

Uanset hvilken type VVS opgave du har, så står Risbjerg Installation & Service klar til at hjælpe dig! Vi laver alt VVS arbejde på Langeland, Tåsinge og Svendborg, og vi har mange års erfaring med både blik og VVS.

Så står du med en VVS og/eller blik opgave, så kontakt os i dag!

Kontakt os

Risbjerg Installation & Service

12 + 11 =

Find os

Ellehaven 4A
5900 Rudkøbing
Tlf.: 62 50 10 72
Mail: info@risbjerg-as.dk

Abildvej 3
5700 Svendborg
Skovballevej 25
5700 Svendborg, Tåsinge