Ventilation

Få ordentlig ventilation med et professionelt indeklimaanlæg

Risbjerg Installation & Service A/S forhandler og monterer indeklimaanlæg fra Nilan til både privat og erhverv på hele Fyn. Vi lægger vægt på tillid, kvalitet og grundighed og tilbyder professionelle ventilationsløsninger med mange fordele.

 

Invester i boligventilation og opnå store fordele

Med en god boligventilation vil du opleve økonomiske besparelser og et godt, sundt indeklima.

Undgå at sende penge direkte ud af vinduet, når du lufter ud, og invester i boligventilation. Her genbruger du den varme, som du allerede har betalt for.

Ventilation

God ventilation mindsker fugt

Fugt frembringer både råd- og svampeskader og er en af de største årsager til bygningsskader og dermed forringelse af boligens værdi. Med ordentlig boligventilation fra et fugtstyret anlæg vil du opnå en optimal styring af indeklimaet i dit hjem og derved undgå fugtskader.

 

Få styr på støvet med optimal boligventilation

Et fugtstyret indeklimaanlæg vil udrydde støvmider og fjerne op til 60 % af boligens støv. Dette kan nedbringe risikoen for allergi (heriblandt husstøvmideallergi), forkølelse, overfølsomhed og andre irritationer som kan opstå i forbindelse med støv.

Sikr ventilationen og skab et bedre indeklima for dig, din familie eller på kontoret, og invester i et professionelt indeklimaanlæg allerede i dag.

 

Kontakt os ved spørgsmål eller et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe dig med enhver opgave inden for indeklimaanlæg og ventilation. Søger du yderligere info om boligventilation er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os via vores kontaktformular:

Telefon: 62501072

Mail: info@risbjerg-as.dk

Du kan også læse mere på www.nilan.dk

Kontakt os

Risbjerg Installation & Service

13 + 13 =

Find os

Ellehaven 4A
5900 Rudkøbing
Tlf.: 62 50 10 72
Mail: info@risbjerg-as.dk

 
Rytterhaven 8 
5700 Svendborg