Installation og montering af ladestander i hjemmet

Du har eller skal købe ny elbil – TILLYKKE med det! Det er det første skridt til en grønnere hverdag.

Men hvordan er det så med den ladestander? Enten er man ”heldig” at man får den med ved købet af en elbil hos bilforhandleren, hvis ikke, skal man ud at investere i en.

Uanset hvad, skal det være en autoriseret el-installatør, der monterer ladestanderen til din elbil, da det giver en stor belastning at oplade sin elbil. Hos Risbjerg El og Køleteknik A/S i Svendborg og Rudkøbing kan vi montere og installere din ladestander, hvor end du har behov for det. Vi kører på hele Fyn og Langeland. Kontakt os på 📱 62 50 10 72 eller ✉ info@risbjerg-as.dk.

Krav om autoriseret el-installatør til montering af ladestander

Det er ikke til at vide på forhånd, hvordan el-installationerne er i din bolig ift. en ladestander. Har du brug for at få ændret på el-installationen, eksempelvis en særlig ladestikkontakt eller en ekstra sikringsgruppe i eltavlen, skal du have en autoriseret el-installatør til at lave arbejdet. Det er desværre ikke arbejde, du selv må udføre uden autorisation.

Vi hjælper dig med montering af ladestanderen

Som autoriseret el-installatør, kan vi montere din nye ladestander i Rudkøbing, Svendborg og omegn. Uanset om den er købt hos din bilforhandler eller andre steder. Vi lægger gerne et besøg forbi og kigger på dine nuværende el-installationer og sammen kan vi se på dit behov. Ud fra behovet giver vi dig en pris på montering af en ladestander til din el-bil.

 

Køb af ladestander til din elbil

Vi samarbejder med nogle af de bedste brands inden for ladestandere. Vi samarbejder og sælger bl.a. Charge Amps og Ewii fra Schneider– og du kan derfor også købe dem hos os, hvis du f.eks. skal bruge en ekstra ladestander til hjemmet eller i sommerhuset.

Vi monterer alle typer af ladestandere, uanset om de er købt gennem os eller et andet sted. Det vigtigste er, at det er en autoriseret el-installatør, der monterer ladestationen til elbilen, da kapaciteten i installationen, skal være kraftig nok til at lade over længere tid eksempelvis i løbet af en nat.

Er du i tvivl om din nuværende ladestander eller har du brug for rådgivning til køb af en ladestander, kan du kontakte os på 📱 62 50 10 72 . Vi hjælper dig gerne med rådgivning samt montering af din ladestander.

 

Ladestander til sommerhuset eller hjemmet?

Hvis man har en ladestander til elbilen i hjemmet, så kan man næsten ikke undvære at have en i sommerhuset. Vi sætter flere og flere ladestandere op i folks sommerhuse, fordi det bare er nemmere.

Hvis man f.eks. udlejer sit sommerhus, ser vi at det efterhånden også er en ting flere efterspørger, specielt udenlandske lejere.

Flere brands tilbyder bl.a. at ladestanderen kan deles mellem to biler. Det vil sige, at man kan dele ladestationen med sig selv og måske en nabo eller hvis man har to elbiler i familien, kan man oplade begge biler på samme tid.

Kontakt os for montering af ladestander

Ring til os på 📱 62 50 10 72 eller send os en mail til ✉ info@risbjerg-as.dk og fortæl ganske kort om dit behov, hvor du har brug for montering af ladestander og ud fra det finder vi sammen den helt rigtige løsning til dig, din bolig og din familie.

Kontakt os

Risbjerg Installation & Service

12 + 13 =

Find os

Ellehaven 4A
5900 Rudkøbing
Tlf.: 62 50 10 72
Mail: info@risbjerg-as.dk

 
Rytterhaven 8 
5700 Svendborg