Godkendt VE-installatør på varmepumper og solceller i Rudkøbing og Svendborg

Hvad er en VE-Installatør?

Når du skal have installeret en ny varmepumpe eller et nyt solcelleanlæg, er det vigtig at kigge efter en VE-installatør. Installatører og montører, som er VE-godkendt, har dokumenterede kompetencer til at installere varmepumper og solceller korrekt, så du får det største udbytte din nye investering.

VE er en forkortelse for vedvarende energianlæg, hvor der findes 4 forskellige VE-godkendelser, hvoraf vi er certificeret i følgende:

  • Varmepumper
  • Solceller

Du kan se vores certifikat her:

 

Godkendt VE-installatør

VE-godkendelsesordningen er for de installatør- og montørvirksomheder, som er blandt de bedste til at installere små vedvarende energianlæg som fx varmepumper. Vi er på positivlisten over godkendte VE-installatører til montering af varmepumper og solceller.

VE-godkendelse er mærkningsordning, der viser, at din lokale elektriker i Rudkøbing og Svendborg har dokumenterede kompetencer til at installere din varmepumpe og solceller korrekt. Du kan altid være tryg og få det største udbytte, ved at købe din varmepumpe og dine solceller hos os – kontakt os på ☎ 62 50 10 72.

Hvorfor vælge en VE-Installatør?

Hos Risbjerg Installation & Service har vi efteruddannet VE-godkendte el-installatører, så du kan få mest muligt ud af din nye varmepumpe og solceller. Udover at man har bevis på at man er uddannet og dygtig til at installere og montere varmepumper og solceller, så betyder en VE-godkendt installatør også:  

  • At arbejdet er omfattet af TEKNIQs garantiordning
  • Installatøren lever op til de kommende krav for tilskud
  • Energistyrelsen anbefaler VE-godkendte installatører
Godkendt VE-installatør
Arbejdet er omfattet af TEKNIQs Garantiordning
Godkendt VE-installatør
Installatøren lever op til de kommende krav for tilskud
Godkendt VE-installatør
TS-gruppen har installatører i hele landet
 
 
Godkendt VE-installatør
Anbefalet af Energistyrelsen
som VE-installatør
 
 

Hvis du skifter til varmepumpe i et område uden fjernvarme, så husk at søge tilskud, FØR du indgår aftale med os som installatør.

Hvordan opnår du tilskud?

For at kunne få den økonomiske støtte fra Energistyrelsen skal følgende forudsætninger være opfyldt:

  • Udskiftning af oliekedler, gasfyr, biokedler eller elvarme i helårsboliger med luft-til-vand eller jordvarmepumper
  • Ikke fjernvarmeområder
  • Ansøgning skal ske inden installationen igangsættes
  • Den private forbruger skal selv stå for støtten
  • Installationen skal fortages af en VE-godkendt installatør

VE-godkendelse energistyrelsen

VE-godkendelsesordningen er den officielle danske ordning for installatører og montører af små vedvarende energianlæg. Ordningen omfatter varmepumper, solceller, solevarme og biomassefyr og administreres af Energistyrelsen.

VE-godkendelsesordningen betyder bl.a., at virksomheden har en særligt uddannet medarbejder, der er dedikeret til at sikre høj kvalitet i virksomhedens arbejde på området, og at virksomheden har et overvåget kvalitetsledelsessystem, der minimerer risikoen for fejl.

VE-godkendt-Rudkøbing

Energitilskud til energiforbedringer

Tilskuddet gør det markant billigere at få udført energirenoveringer af helårsboliger. Samtidig har du udsigt til en lavere varmeregning, og du gør en positiv forskel for vores klima ved at spare energi og dermed udlede mindre CO2. Tilskuddet er skattefrit for private boligejere.

 

Kontakt os

Risbjerg Installation & Service

11 + 9 =

Find os

Ellehaven 4A
5900 Rudkøbing
Tlf.: 62 50 10 72
Mail: info@risbjerg-as.dk

 
Rytterhaven 8 
5700 Svendborg